Comença el Minicicle de BioPlatgesMet

Aquest mes d’abril inicia el Minicicle d’activitats de BioPlatgesMet, amb una sèrie d’activitats a les platges metropolitanes, per aprendre sobre els nostres ecosistemes costaners i contribuir a la seva preservació.

Quines activitats podràs fer aquest mes d’abril?

7/04 – Taller a l’entorn:Regressió: Salvem les Platges Metropolitanes’

Iniciem el nostre cicle amb un taller dedicat a la regressió i la preservació de les nostres platges metropolitanes. Es tracta d’un esdeveniment perfecte per a tota la família, on podreu aprendre sobre els desafiaments que enfronten les nostres platges i com podem ajudar a conservar-les.

Vine a la Platja de les Roques, a Montgat, el dia 7 d’abril de 11.30 a 13.30 h.

13/04 – Jornada de Ciència Ciutadana: ‘Ecologia a la Desembocadura del Besòs’

El 13 d’abril d’11:30 a 13:30h, convidem els adults a participar en una jornada de ciència ciutadana centrada en l’ecologia de la desembocadura del Besòs. A la Platja del Fòrum, a Sant Adrià de Besòs, descobrirem els secrets de l’ecosistema litoral i com podem contribuir a la seva protecció. 

27/04 – Jornada de Ciència Ciutadana: ‘Malacologia a la Platja del Remolar-Filipines’

Tanquem el mes amb una altra jornada de ciència ciutadana, aquest cop dedicada a la malacologia i la fotografia de petxines. És una activitat perfecta per a tota la família!

Us esperem a la Platja del Remolar-Filipines, a Viladecans, el dia 27 d’abril d’11.30 a 13.30 h.

No deixis passar aquesta oportunitat d’aprendre, connectar amb la natura i contribuir a la conservació del nostre entorn costaner!

Si vols participar és imprescindible la inscripció prèvia al Museu de Ciències Naturals. Les places son limitades.

☎️​ 932562220 (de 10 a 13 ) o ✍🏻activitatsmetropolitanes@bcn.cat